Hotstone-massage

Bij een hotstone-massage leg ik warme stenen op uw lichaam. De stenen verwarmen uw lichaam plaatselijk, wat prettig voelt. Ook masseer ik u met deze stenen. De massage kan ik naar wens afsluiten met koude stenen: dit bevordert de doorbloeding en daarmee de afvoer van afvalstoffen.

30 minuten € 35,00
60 minuten € 50,00

Maak een afspraak

Hamam

De hamam-behandeling ondergaat u op een massagetafel. Ik scrub eerst met een ‘kese’, een scrubhandschoen, uw rug en de achterkant van uw benen. Zo verwijder ik dode huidcellen en verbetert meteen de doorbloeding. Daarna dek ik u af met een laagje schuim van originele Turkse olijfzeep. Met dit zachte schuim geef ik u een ontspannende massage. Met warme kompressen reinig ik vervolgens uw huid.

Als u dat prettig vindt, beëindig ik de hamam met een rassul-behandeling. Dit is een kleipakking op uw rug en/of uw benen.  Na afloop krijgt u een glas Turkse thee met een heerlijk stukje Turks fruit.

60 minuten € 50,00
90 minuten € 65,00  (Hamam met rassul)

Maak een afspraak

Aroma-massage

Onderga een heerlijk ontspannende massage met een luxe massage-olie, verrijkt met tot wel drie bij u passende en door u gekozen etherische oliën.

30 minuten € 35,00
60 minuten € 55,00

Maak een afspraak

Aroma Touch-massage

De Aroma Touch-massage is een ontspanningsmassage waarbij krachtige etherische oliën voor zowel een lichamelijke als geestelijke ontspanning zorgen.
Bij deze massage gebruik ik acht verschillende etherische oliën in een bepaalde volgorde. Ik werk met langzame bewegingen over uw rug. Ik eindig met uw voeten. Ik gebruik uitsluitend natuurzuivere etherische oliën.

60 minuten € 70,00

Maak een afspraak

Guasha-massage

Guasha is een unieke Chinese therapie die duizenden jaren oud is. Guasha betekent letterlijk: het schrapen van ziekte (afvalstoffen) uit het lichaam. Bij deze bijzondere massagetechniek stimuleer ik het ontgiftingsmechanisme van uw lichaam, zodat uw lichaam zelf de losgekomen afvalstoffen kan afvoeren.
Dat ‘schrapen’ doe ik met een speciale jade steen. In de Chinese oudheid werd aan jade geneeskracht toegeschreven.
Eerst breng ik een speciale olie op en daarna begint het ‘schrapen’. De olie bevat diverse Chinese kruiden. Elk kruid werkt óf ontspannend, óf ontgiftend. Door de guasha-behandeling verkleurt vaak de huid van rood tot blauw of zelfs paars. Na een paar uur, of soms enkele dagen, verdwijnt de verkleuring volledig.
Regelmatige guasha-behandelingen leiden tot minder blokkades van opgehoopte afvalstoffen, waardoor er een betere doorbloeding plaatsvindt. Bovendien verkleurt uw huid daardoor minder.

30 minuten € 40,00

Maak een afspraak

Nek-decolleté-hoofd-gezicht-massage

Ervaar een ontspannende massage, waardoor u helemaal tot rust komt.

30 minuten € 35,00

Maak een afspraak

Stoelmassage

Een korte ontspanningsmassage van nek, schouders en rug op een massagestoel, waarbij u uw kleding aanhoudt.

20 minuten € 30,00

Maak een afspraak

Ontspanningsmassage

Een heerlijk ontspannende massage.

30 minuten € 35,00
60 minuten € 55,00

ontspanning massage
Maak een afspraak

Bamboemassage

Een massage waarbij ik bamboestokken gebruik. Daarmee kan ik meer druk uitoefenen op grote spieren, zoals uw kuit- of rugspier. Dit zorgt voor extra spierdoorbloeding en betere afvoer van afvalstoffen.

30 minuten € 35,00
60 minuten € 55,00

Maak een afspraak

Cupping

Bij cupping plaats ik siliconen cups op strategische plaatsen van het lichaam. Bij het vacuüm trekken van de cups stimuleer ik de doorbloeding en zuig als het ware de gifstoffen en spierkrampen naar het huidoppervlak. De cups op de huid trekken energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam via de poriën kan verlaten. Na een cuppingmassage zijn vaak rode plekken of strepen op de huid te zien. Deze zullen na enkele dagen verdwijnen. Het verdwijnen van de roodheid gaat meestal in gelijke mate op met het verbeteren van de klachten.

Regelmatig een cuppingmassage bevordert een betere doorbloeding.

30 minuten € 30,00
60 minuten € 45,00

Maak een afspraak
Diverse foto’s gemaakt door V. Bosgraaf