Meer over mij en mijn praktijk

Mijn naam is Linda Koppenhol en ik ben de eigenares van Massagepraktijk Gontia.

Waarom Gontia? Gontia is de naam van een oude Keltische (maan)godin. in Gallië werd ze als paardengodin aanbeden. In Germanië was ze een riviergodin: rond het jaar 70 bouwden de Romeinen in Zuid-Duitsland tussen Stuttgart en München aan de naar de Keltische godin vernoemde rivier Günz een fort en noemden dit Guntia of Gontia. De Romeinse versterking groeide in de loop der tijd uit tot de hedendaagse stad Günzburg. Ook de stad Gent is naar deze godin genoemd en mijn voorouders kwamen uit België. Voila!

Al flink wat jaren terug werd ik saunaliefhebber. Vooral ook de behandelingen die de sauna’s aanboden, vielen bij mij enorm goed in de smaak…

…heerlijke hamam-behandelingen, rassulpakkingen en ook de verschillende soorten massages. Ik word er telkens rustig en ontspannen van. Ik heb het gevoel dat ik dan de hele wereld aankan, vooral in deze drukke tijden.

Ik besloot zelf te leren masseren. Dat is me goed bevallen! Naast mijn opleiding bij Mood Massage Opleidingen in Amersfoort heb ik diverse deelstudies gedaan voor uiteenlopende soorten massages. Daardoor kunt u bij mij nu kiezen uit precies díe massage die bij u het beste past, of die u als fijnste of als meest ontspannen ervaart! Ik adviseer u hierbij graag. Klik voor een overzicht hier.